Logo Ústecký kraj

Žádné lidské zkoumání nemůže být nazváno opravdovou vědou, pokud ho nemůžeme dokázat matematicky. Leonardo da Vinci

Ekologická olympiáda 2021

26.10.2021 1 539 Mgr. Marcela Vlačihová

Ekologická olympiáda 2021

Ve dnech 22.-24. října 2021 se v Ústí nad Labem konalo krajské kolo Ekologické olympiády žáků středních škol a gymnázií. Naší školu reprezentovala 4 tříčlenná družstva. Nejlépe z našich se v konkurenci 22 družstev umístil na 4. místě tým  M. Stýblo 7.D, K. Soukupová 7.D a A. Lazeb 6.E.Gratuluji!

Soutěžící v pátek po slavnostním zahájení ve venkovním amfiteátru UJEP čekala teoretická část (test a poznávačka) a v sobotu dva praktické úkoly. Soutěž byla letos pořádána DDM Ústí nad Labem a ZO ČSOP Tilia ve spolupráci s FŽP UJEP. Díky tomu se studenti podívali do zcela nových moderně zařízených laboratoří a seznámili se s možnostmi studia přírodovědných oborů na UJEP. Také díky této spolupráci pronikli do tajemství GISů, které následně použili ve svém praktickém úkole.

I večerní program byl pestrý. Na studenty čekalo několik doprovodných soutěží, v nichž se na 1. místě umístily studentky K. Suchá 6.D a V. Halamková 5.C. Nechyběla ani odborná přednáška a spousta společných her. Myslím, že se nikdo nenudil, získal spoustu nových zkušeností a poznal nové kamarády.

Všechna naše družstva si vedla velmi dobře a já všem soutěžícím (Martinovi, Karolíně S., Aishe, Karolíně P., Hance, Pavlíně, Klárce, Ondrovi, Petrovi, Veronice, Ester a Matyášovi) moc děkuji za pěknou reprezentaci školy!

Mgr. Marcela Vlačihová

Ekologická olympiáda - kraj Ekologická olympiáda - kraj Ekologická olympiáda - kraj Ekologická olympiáda - kraj Ekologická olympiáda - kraj Ekologická olympiáda - kraj Ekologická olympiáda - kraj

Zpět na: Zprávy

© 2014 Gymnázium Teplice. Vytvořeno službou eSchool.cz