Logo Ústecký kraj

Poznání sebe sama je základem pravé moudrosti. JAK

První rok DofE

16.09.2019 2 444 Mgr. Kateřina Appelová

První rok DofE

DofE studentni na GT slaví, první rok (a bronzovou úroveň) více než polovina z nich úspěšně zakončila výzkumnými expedicemi a mohou se těšit na podzimní slavnostní ceremoniál a předání bronzové plakety.

Gratulujeme, byl to krásný průkopnický rok a DofE pokračuje. Někteří studenti se rozhodli pokusit se pokořit v roce 2019/2020 stříbrnou úroveň, podle počtu účastníků pak určitě dáme prostor i nováčkům, letos dokonce na GT otevíráme pravidelný DofE klub.

Přikládáme výstupy ze srpnových expedic - video z Ekologické expedice a fotografie bezobratlých z Entomologické expedice v oblasti Labských pískovců. 

Vzdělávací program DofE - Mezinárodní cena Vévody z Edinburghu- je založen na koordinací vlastního rozvoje, zdokonalování se nejen v tom, na co máme talent, důvěře mezi studentem a jeho mentorem – dohlížejícím učitelem a překonávání sebe sama. Studentni teplického gymnázia mají nyní možnost se po úspěšném absolvování programu zařadit mezi 8 miliónů úspěšných absolventů, kteří ve 140 zapojených zemích světa od roku 1956 cenu Vévody získali.

Koordinátorky DofE na GT Mgr. Brušáková, M.A. Pike

Zpět na: Zprávy

© 2014 Gymnázium Teplice. Vytvořeno službou eSchool.cz