Logo Ústecký kraj

Můj rozum je kritériem pravdy, mé svědomí je arbitrem morálky. Edvard Beneš

Studenti zdravotníkům

19.02.2021 1 641 Mgr. Kateřina Appelová

Studenti zdravotníkům

I studentni 6.D se připojili k projektu STUDENTNI ZDRAVOTNÍKŮM a na čtyři oddělení Nemocnice Teplice, o.z. dodali 18. února 2021 krabice a krabice dobrot ke kávě a čaji.

Pečení se totiž zhostili zs nadšením a doslova ve velkém se pekly  skořicové šneky, perník,  muffiny, brownies, slané štrůdly a rolky, balené sendviče. A kdo si netroufal na tažená těsta a mramorové bábovky, hrníčkové recepty "to jistily". Ve třídě je 28 studentů a pekl opravdu každý (kromě dvou studentů v karanténě, ti samozřejmě fandili online). Byly i mini-ztráty - jedny jahody v županu se roztekly na plech a jedna bábovka se prostě nepodařila vyklopit, zato šla hezky rozdrobit. Ale i to jsou životní zkušenosti, které vám ani sebelepší online výuka nedá.

Do teplické nemocnice bylo krabic tolik, že neplánovaně obdrželi občerstvení i záchranáři. Prý se vůbec nezlobili. Doufáme, že zdravotníkům naše snažení zpříjemní víkendovou službu.

Studenty bych chtěla pochválit, vedení školy poděkovat za vyčleněné třídnické hodiny a zdravotníkům ještě jednou upřímně poděkovat a dovolím si i zopakovat vkaz z jedné z přiložených kartiček: Když dřeš, sladké můžeš!! Dobrou chuť!! 

Mgr. Brušáková Kateřina, TU skvělé 6.D

Zpět na: Zprávy

© 2014 Gymnázium Teplice. Vytvořeno službou eSchool.cz