Logo Ústecký kraj

18. dubna 1966: Československý film režisérů Jána Kadára a Elmara Klose Obchod na korze získal Oskara.

Zažij úspěch, zažij DofE aneb druhý ročník zahájen!

16.10.2019 2 160 Mgr. Kateřina Appelová

Zažij úspěch, zažij DofE aneb druhý ročník zahájen!

Po velmi úspěšném prvním ročníku programu DofE, který 17 studentů úspěšně dokončilo a v prosinci 2019 si tak pojedou do Prahy pro bronzovou plaketu a mezinárodně ceněný certifikát, nekončíme. Tento školní rok pokračujeme, na GT letos funguje dokonce DofE klub – každou středu odpoledne mohou  studenti konzultovat své aktivity, ladíme podmínky, nastavujeme cíle, prostě snažíme se, aby další DofE rok přinesl své plody, tentokrát i v podobě stříbrných odznaků - velká část DofE studentů totiž pokračuje v programu dál.  

Všem studetům kvint, sext a septim  oznamujeme, že máme prostor i pro nováčky - bronzové účastníky programu. V případě zájmu prosím kontaktujte Mgr. Brušákovou nebo M.A. Pike. A o čem DofE ve zkratce je?

Program DofE je tady od toho, aby ti pomohl zdolat výzvy, které bys chtěl(a) překonat a splnit si sny, které máš. V programu DofE se budeš dlouhodobě a pravidelně věnovat aktivitám ve třech oblastech: sport, dovednost a dobrovolnictví. Vstup do programu je dobrovolný a jeho účastníci mezi sebou nesoutěží.

Z programu DofE si odneseš jen tolik, kolik do něj vložíš, protože v něm stejně jako v životě k opravdovému úspěchu nevedou žádné zkratky. Za vložené úsilí navíc získáš prestižní certifikát – Mezinárodní cenu vévody z Edinburghu – který ti předají významné osobnosti z České republiky či Velké Británie a jenž ti může pomoci k přijetí na vysokou školu nebo do vysněného zaměstnání. 

(převzato z www.dofe.cz)

Mgr. Kateřina Brušáková

Zpět na: Zprávy

© 2014 Gymnázium Teplice. Vytvořeno službou eSchool.cz